diumenge, 25 d’abril del 2010

Descripció d'un anunci de televisió

ANUNCI DE TVE - EL CANVI CLIMÀTIC.

He triat aquest anunci ja que transmet una realitat vigent: l’afecta que està tenint pel nostre planeta el canvi climàtic. En aquest anunci no fan falta paraules, les imatges i la cançó de fons, de Joan Manuel Serrat cantada per una nena, et fan veure el que volen transmetre.

L’anunci comença amb una imatge i un any, el 2007. Durant el transcurs de l’anunci es va veient un paisatge de fons que va canviant en relació als anys. En un inici s’observa un paisatge verd, ple de vida, mentre que els anys van augmentant, el paisatge acaba sent desolador. Tot això, mentre s’escolta la cançó. Només s’escolta una veu en off al final que diu: si no aturem el canvi climàtic, els nostres fills no coneixeran aquesta terra, canviem-ho!

És possible que cuidem el nostre planeta si tots som conscients d’aquesta necessitat. Però en aquest món on el consumisme, materialisme,... és la principal forma de vida de tots nosaltres, serà bastant difícil aconseguir-ho. Fent anuncis com aquest no aconseguiran canviar la mentalitat de la societat en relació al canvi climàtic, però si que fan l’intent recordant als espectadors que els que realment ho patiran no serem nosaltres, sinó els nostres fills.


Si no el visualitzeu de forma correcta, entreu al següent enllaç:

http://www.youtube.com/watch?v=1DDM6JQEmXA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada