diumenge, 25 d’abril del 2010

Personatges de la sèrie de televisió "AÍDA"

A continuació podeu veure un petit anàlisi de dos personatges de la sèrie "Aída":

“El Luisma”: És un noi alt i sempre vesteix amb texans i samarretes ajustades. Es relaciona amb tothom però va molt a la seva. És un toxicòman recuperat que ha perdut, durant el procés de desintoxicació, el poc sentit comú que tenia abans de caure en el món de les drogues. Viu a casa la seva germana Aída ( ella ja no surt a la sèrie ) amb la seva mare i els seus tres nebots. De totes les idees del món, aquest personatge sempre escollirà la pitjor de totes per sortir-se’n amb la seva, sense importar-li el que hagi de fer per aconseguir-ho. Cal dir però, que en el fons és bon noi i respectuós, però com fa el paper de tonto, se n’adona, sempre massa tard, que el que fa o farà pot afectar a algú.
Està enamorat de la “Paz”, i encara que va ser difícil enamorar-la, ara per ara, estan sortint i vivint junts.

"Fidel": És un noi alt, amb els cabells arrissats i porta ulleres. És homosexual i no ho amaga, no té por del que pensa ni de mostrar com és. Sap que és intel·ligent i l’agrada relacionar-se amb gent com ell. Encara que és molt sociable i li agrada tenir sempre la raó, mostra una gran inseguretat i és molt sensible. Té gestos extremadament afeminats i els utilitza per a captar l’atenció del qui té al costat.
Té la necessitat de sentir-se estimat, i encara que no ho diu ho demostra amb els seus pensaments, somnis, desitjos de trobar el seu príncep blau i que l’estimi per tota la vida.
El Rol d’aquest noi, en un principi podria dir que no té gaire a veure amb molts dels altres personatges de la sèrie ja que són incults i egocèntrics. Però no passa pas desapercebut ja que es fa notar i és relaciona amb tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada